Zon Sibuk

busy.jpg

Salah satu perkara yang perlu kita ingat ialah, masa lapang sebelum masa sibuk. Saya kini berada dalam zon SIBUK yang memaksa saya melupakan seketika untuk menulis.

Semoga diberikan kesempatan dalam ruang masa ini untuk saya berusaha untuk menulis.

Amin Ya Allah.

6 Responses

  1. syukran kerana masih cuba untuk mencari ruang masa senggang dlm kesibukkan untuk membaca sesuatu yg tidak punya sebarang input melainkan omelan semata-mata.

  2. ilmuone makin mantap, satu perkembangan yang bagus. teruskan menulis. Ana selalu jenguk ilmuone kalau berkesempatan, cuma tak sempat nak komen….

  3. najibah: Terima kasih kerana selalu menjengah ke sini. Macam mana dgn blog kembara-ilmu? Dah tak update ke?

  4. dah lama sangat ana tak update blog. takde idea nak menulis, walaupun tiap-tiap hari ada je cerita. takpe la, ana tumpang semangat dengan baca blog kawan-kawan.

    keje ana menulis kat office je, buat research then tulis artikel / paper untuk dibentangkan dalam meeting badan penasihat syariah. minggu ni fasa sibuk, macam enta gak kot..’zon sibuk’.

    Alhamdulillah, ana dah lepas evaluation di peringkat Dept dan General Manager Human Resource untuk pengesahan jawatan. kalau takde pape, confirm jawatan dlm waktu terdekat ni.

    teruskan menulis dan berkongsi pengalaman dan idea enta dengan semua…

  5. Tahniah untuk pengesahan jawatan yang akan diperoleh!
    Ana masih menunggu untuk kursus induksi umum. Minta-minta dalam tempoh terdekat ni.

  6. assalamualaikum…
    saya baru nak start zon sibuk..hmm..get ready

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: