Jadual baru..

Senarai beberapa jadual terbaru untuk saya hadapi..

  • 16 Jun 2007 ( Sabtu) – Ujian Pengurusan Harta Pusaka

– Ujian Qawa’id Fiqhiyyah

  • 18 Jun 2007 (Isnin) – Mesyuarat Kewangan
  • 23 Jun 2007 ( Sabtu ) – Ujian Undang-undang Keterangan

– Submit 2 assignment yang tak dimulakan lagi…😦

  • 30 Jun 2007 ( Sabtu ) – Exam Pengurusan Harta Pusaka
  • 1 Julai 2007 (Ahad ) – Exam Teks Undang-undang 11 ( Mughni Muhtaj)
  • 2 Julai – 4 Julai 2007 (Isnin – Rabu ) – Kursus Penggunaan Sistem E-Syariah
  • 7 Julai 2007 ( Sabtu ) – Exam Qawa’id Fiqhiyyah
  • 8 Julai 2007 ( Ahad ) – Exam Undang-undang Keterangan

Seluruh ceruk rumah telah saya geledah, tapi masih tidak berjumpa dengan nota Qawa’id Fiqhiyyah saya.. Rasa-rasanya ada kawan sekelas yang pinjam. Tapi saya sendiri lupa siapa gerangannya. Seram sejuk memikirkan yang saya akan menduduki ujian subjek tersebut pada hari sabtu ini sedangkan sumber rujukan tiada pada tangan…😦 😦

Semoga Allah permudahkan segala urusan.

3 Responses

  1. Syam, kalau nak nota2 qawaid fiqhiyyah, insyaallah ana ada dan boleh uploadkan, sbb lambat lagi periksa tu.

  2. Ustaz Karim : kalau macam tu boleh la hantar pada emel ana. Yang ada kat tangan kitab2 arab termasuk terjemahan Imam Jalaluddin Abdul Rahman Al-Suyuthi. Nak buat ringkasan nota macam dah tak sempat. Nak concentrate pada assignment dan study case lagi…

    Yang sedihnya, nota tu la yang digunakan dalam kuliah… dan ada catatan-catatan tambahan…😦

  3. Tuan hakim hisham…xder mender ana bleh tolon laaa….sumer2 nota x releven ngan ente…hehe…ana tlg doa2 ente mudah jwb pekse jer la…

    Dugaan2 tu satu kemahiran mematangkan fikiran….ada hikmah sebalik 1 perkara yang dihadapi…ana pn penah kene gk masa lalu…alhamdulillah…Allah Maha Mengetahui…sukur apa yg terjadi….bak kata ‘man jadda wajad’….

    salammmm…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: